محتوای خبری مرکز طبی کودکان

نشست مشترک بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده پرستاری برای توسعه آموزش‌های کاربردی

پیشنهاد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده پرستاری برای توسعه آموزش‌های کاربردی درخصوص مواجه با حوادث و بلایا مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، این جلسه روز شنبه 29 مرداد با حضور دکتر زهرا عباسی‌دولت آبادی هیأت علمی و دبیر کمیته خطر و پدافند غیرعامل دانشکده پرستاری، دکتر محسنی مشاور رئیس و دبیر کمیته مدیریت خطر، حوادث و بلایا، دکتر رجبی مدیر مرکز طبی2 حکیم، هاشمی سوپروایزر آموزشی، آقارحیمی مسئول دفتر بهبود کیفیت در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.
در این جلسه در مورد نیازسنجی آموزشی و برنامه‌ریزی براساس آن، راهکارهای اجرایی مقابله با بحران و بهبود ایمنی عملکردی بحث و تبادل نظر شد.

در این راستا پیشنهاد شد تفاهم‌نامه‌ همکاری بین بیمارستان مرکز طبی کودکان و دانشکده پرستاری برای توسعه آموزش‌های کاربردی برای مواجه با حوادث و بلایا تنظیم و براساس آن تصمیمات اجرایی اتخاذ شود.

هما پارساکیا

هما پارساکیا