محتوای خبری معاونت بهداشت

برگزاری سومین نشست شورای هماهنگی بخش سلامت در خصوص نظارت بر عطاری‌ها در معاونت بهداشت

مدیریت دبیرخانه ساغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، سومین نشست شورای هماهنگی بخش سلامت در خصوص نظارت بر عطاری‌ها را با حضور نمایندگان این حوزه برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، به مدیریت دبیرخانه ساغ دانشگاه، سومین نشست شورای هماهنگی بخش سلامت نظارت بر عطاری‌ها با حضور نمایندگان معاونت‌های غذا و دارو، درمان، بهداشت، توسعه و شبکه‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های اسلامشهر ری و مرکز بهداشت جنوب تهران و نماینده دانشکده طب ایرانی، روز شنبه 20 آبان 1402 در سالن غدیر این معاونت برگزار شد.
در ابتدا دکتر عباس وثوق مقدم، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه، بر اهمیت بررسی وضعیت عطاری‌ها در محدوده جغرافیایی دانشگاه نکات مهمی را بیان کرد.
سپس معاونین غذا و دارو، مرکز بهداشت جنوب تهران و شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر هر کدام جداگانه بر چگونگی نظارت بر این صنف را توضیح دادند و مشکلات موجود بر سر راه نظارت را بیان و خواستار اصلاح  روش‌های موجود شدند.
در پایان مقرر شد گزارش تحلیلی از روند اجرای نظارت بر عطاری‌ها که از سال ۹۷ شروع شده از طرف معاونت غذا و دارو و بهداشت محیط ارائه شود.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی