محتوای خبری معاونت بهداشت

جلسه هیئت امنا و انتخابات تکمیلی هیئت مدیره مجمع خیرین بهداشت

جلسه هیئت امنا مجمع خیرین بهداشت، با توجه به تاکید بسیار رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون بهداشت، بابت واگذاری کارهای عام المنفعه به خود خیرین و تسریع انجام آن توسط دانشگاه برگزار شد.

جلسه هیئت امناء و انتخابات تکمیلی هیئت مدیره مجمع خیرین بهداشت

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز یکشنبه 7 خرداد 1402 جلسه هیئت امناء مجمع خیرین بهداشت، به میزبانی حاج کریم کریمی با توجه به تاکید بسیار دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت، بابت واگذاری کارهای عام المنفعه به خود خیرین و تسریع انجام آن توسط دانشگاه برگزار شد.
در ابتدا دکتر عباس مزینانی سرپرست گروه سلامت روانی اجتماعی و مشاور مشارکت‌های مردمی معاونت بهداشت، پیرامون جایگاه خیرین در فعالیت‌های بهداشتی و لزوم انسجام و برنامه‌ریزی مناسب بابت رفع نیاز‌‌‌های بهداشتی مناطق شهر تهران تحت حوزه مدیریت دانشگاه است مطالبی را بیان کرد.
ایشان در ادامه گفت: باعث افتخار و مباهات است که در هیئت امناء خیرین بهداشت از صنوف مختلف، شرکت و کارخانه‌های بسیار معتبر از قبیل هلدینگ میهن، گروه صنعتی سحر، شرکت صنعتی شمس‌آباد، گروه مهندسی صحیح النصب، تولید کنندهای مصالح ساختمانی، صنایع فولاد و آهن، و صنایع گوشت و مرغ حضور دارند.
در این جلسه انتخابات تکمیلی هیئت مدیره مجمع خیرین بهداشت برگزار شد و با رای‌گیری حمید صحیح النصب بعنوان رئیس هیئت مدیره حاج کریم کریمی نایب رئیس و صادقی بعنوان خزانه دار معرفی شدند.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی