محتوای خبری معاونت بهداشت

هفته دوم برنامه فلوشیپ مدیران شبکه های بهداشتی درمانی قطب تهران آغاز شد

هفته دوم برنامه فلوشیپ مدیریت شبکه بهداشتی درمانی قطب شمال مرکز کشور در دانشکده بهداشت برگزار می شود

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه، هفته دوم ازمرحله ششم برنامه فلوشیپ شبکه بهداشتی و درمانی از10 آبان تا 12 آبان 95 در محل دانشکده بهداشت دانشگاه برگزار می شود.
دکترعلی محمد مصدق راد از اعضای هیئت علمی دانشگاه در مورد اصول و فنون و مهارتهای انگیزش و رهبری سخنرانی و تاکید کرد: مدیران موفق باید انگیزاننده های کافی برای کارکنان سازمان را فراهم سازند و آن را ابزاری برای دستیابی به اهداف سازمان قرار دهند.
دکتر مصدق راد تصریح کرد: یک مدیر سازمان و به عبارتی رهبر سازمان، زمانی که بتواند رضایت شغلی را در کارکنان فراهم سازد، موجبات بهره وری، خلاقیت، نوآوری و افزایش تعهد سازمانی را به ارمغان خواهد آورد.
در ادامه روز اول این نشست، دکتر پورآرام و دکتر قدسی از اعضای هیئت علمی دانشگاه به ترتیب در مورد مدیریت امنیت تغذیه و بهبود تغذیه جامعه  و آشنایی با نرم افزار Endnot سخنرانی کردند.
خبر : فیروزآبادی
عکس : اسماعیل استاجی