محتوای خبری معاونت پژوهشی

حضور مرکز تحقیقات عدالت در سلامت در نخستین کنفرانس ملی عدالت اجتماعی در ایران

مرکز تحقیقات عدالت در سلامت 30 خرداد 1401 مقاله خود را در نخستین کنفرانس ملی عدالت اجتماعی در ایران ارائه خواهد کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز تحقیقات عدالت در سلامت، اولین کنفرانس ملی عدالت اجتماعی در ایران به صورت مجازی توسط دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران فردا مورخ 30 خرداد 1401 در 7 محور اصلی از جمله: عدالت اجتماعی و حکمرانی اجتماعی، عدالت در سلامت و عدالت آموزشی در ایران، ارزیابی عدالت اجتماعی در دولت های پس از انقلاب، عدالت اجتماعی در اندیشه متفکران ایرانی-اسلامی، عدالت اجتماعی در اسلام و بازخوانی عدالت رالز پس از 50 سال برگزار شده و میزبان علاقه مندان این حوزه خواهد بود.

مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در راستای اهداف و وظایف مرکز در این کنفرانس حضوری فعال داشته و فردا 10 صبح طی این نشست، خانم خاطره خانجانخانی، مدیر اجرایی اندیشکده حکمرانی خوب سلامت، به ارائه مقاله «مبانی اخلاقی عدالت در سلامت و توصیه های شواهد محور برای بهبود آن در ایران» خواهد پرداخت.

برای شرکت در این کنفرانس مجازی ملی اینجا کلیک کنید.

فاطمه یافتیان

فاطمه یافتیان