محتوای خبری معاونت دانشجویی

برگزاری ششمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران

ششمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران، در اردوگاه امام خمینی (ره) برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اداره گسترش ورزش های همگانی، ششمین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران را 20 آبان 1401 با حضور 100 نفر از دانشجویان پسر دانشگاه در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسانات برگزار کرد.
در این همایش دکتر وفایی از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عهده دار برنامه مشاوره دانشجویان بود.
مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، اهداف همایش کوهنوردی و صعودهای ورزشی را در راستای توسعه ورزش کوهنوردی و همگانی شدن این رشته ورزشی دانست و صعودهای سراسری با مشارکت دانشجویان و با هدف افزایش نشاط اجتماعی، بهبود سلامت روانی، ارتقای سطح آمادگی جسمانی دانشجویان را در دستورکار خود دارد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان