محتوای خبری معاونت دانشجویی

پیام تبریک مدیریت تربیت بدنی دانشگاه به مناسبت هفته تربیت بدنی

دکتر احسان دبیری مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تبریک هفته تربیت بدنی و ورزش، تربیت بدنی را واژه ای به وسعت رشد و مسیری برای رسیدن به کمال در ابعاد جسمانی، روانی، شناختی، عاطفی و اجتماعی بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی؛ در متن این پیام آمده است:
ورزش به عنوان یکی از مهمترین شاخص های اصلی رشد اجتماعی و فرهنگی جامعه محسوب می شود، و توجه به ورزش بعنوان یک ضرورت نه تنها موجب تندرستی و بهزیستی، بلکه باعث افزایش روحیه، نشاط و کارامدی اجتماعی است.
امروزه ورزش پدیده ای فرهنگی، تربیتی، اجتماعی، سیاسی و اقتصادی است و ترویج و توسعه فرهنگ ورزش در بین تمام اقشار جامعه یک ضرورت انکارناپذیر در هر جامعه ای محسوب می شود.
هفته تربیت‌بدنی و ورزش فرصت مغتنمی برای تلاش هرچه بیشتر در راستای توسعه فرهنگ ورزش در بین آحاد مردم بویژه دانشگاهیان و تثبیت هرچه بیشتر جایگاه و نقش ورزش در فرهنگ اجتماعی است.
اینجانب فرارسیدن هفته تربیت بدنی و ورزش و همچنین هفته سلامت بانوان را به همه دانشگاهیان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک عرض کرده و از درگاه خداوند متعال موفقیت و تندرستی همگان را خواستارم .
دکتر احسان دبیری
مدیر تربیت بدنی دانشگاه