محتوای خبری معاونت غذا و دارو

دلنوشته معاون غذا و داروی دانشگاه در سوگ مرحوم دکتر اویسی

دکتر منان حاجی محمودی معاون غذا و دارو دانشگاه در سوگ استاد دکتر اویسی متنی منتشر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دکتر حاجی محمودی به مناسبت درگذشت استاد اویسی در دانشکده داروسازی دلنوشته‌ای منتشر کرد.

متن دل نوشته به شرح ذیل است:

بزرگ بود و از اهالی امروز و با تمام افق‌های باز نسبت داشت،دست‌هایش هوای صاف سخاوت را ورق می‌زد،او به شیوه باران پر از طراوت تکرار بود،و همیشه کودکی باد را صدا می‌کرد.

دکتر اویسی عزیز

به‌عنوان یکی از شاگردانت و به نیابت از همکارانت در دانشکده داروسازی می‌نویسم؛عزیز بودی و همه را عزیز خطاب می‌کردی

نبودنت چه باورنکردنی و تلخ است.

خدا رحمت کند اساتید خوبت مانند دکتر شفیعی، دکتر فرسام و دکتر فرهی عزیز را که از همه آن‌ها رنگ و بوی محبت و مهربانی‌ به یادگار داشتی

بیش از چهل سال در دانشکده داروسازی با تعصب به علم و عشق به تربیت دانشجویانت همت گماشتی و امروز همه را در بهت و حسرت نهادی،گاهی بعضی چیزها را به صلاحدید از ما پنهان می‌کردی و این آخرینش بود.

قصه بیماری و سروکله زدن با درمان، تقریباً کسی راندیدم که از شما به نیکی یاد نکند و بسیاری چشم‌ها را از دیشب گریان دیدم

چه نیکونام و یاد خوب از خود به یادگار گذاشتی.

روحت شاد

خدیجه  آب پر