برگزاری دوره آموزشی مراقبت از تکامل کودک در مرکز خدمات جامع سلامت کهریزک

اولین دوره توانمند‌سازی ارائه دهندگان خدمت در سطح پزشک، مراقب سلامت، کارشناس تغذیه، کارشناس سلامت روان، بهورز و سایر ارائه دهندگان خدمت در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت برگزار می‌شود.

برگزاری دوره آموزشی مراقبت از تکامل کودک در مرکز خدمات جامع سلامت کهریزک

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای اجرای برنامه تکامل ابتدای کودکی (تاک) در جمعیت تحت پوشش کهریزک، اولین دوره توانمند‌سازی ارائه دهندگان خدمت در سطح پزشک، مراقب سلامت، کارشناس تغذیه، کارشناس سلامت روان، بهورز و سایر ارائه دهندگان خدمت در پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت از روز سه‌شنبه ۵ اردیبهشت 1402 در محل سالن اجتماعات مرکز خدمات جامع سلامت کهریزک با حضور گروه هدف در حال برگزاری است.
 این دوره ۶ جلسه است که در طی این دوره مراقبت تکامل کودک با موضوعات تقویت رابطه مراقب و کودک، تقویت حساسیت و پاسخگویی مراقب کودک، ارزیابی ارتباط مراقب و کودک، توصیه‌های ارتقا تکامل کودک و... توسط محبوبه محمدحسینی مسئول برنامه سلامت نوزادان معاونت بهداشت، فاطمه شریفی ارومی رییس گروه سلامت نوزادان و کودکان ارائه خواهد شد و شرکت کنندگان به صورت عملی به ارزیابی نوع ارتباط مراقب و کودک، ساخت اسباب بازی و مشاوره با مراقب خواهند پرداخت.
این برنامه با همکاری صمیمانه دکتر بهروزی مسئول مرکز و حدادی کارشناس سلامت کودکان شهرستان ری برگزار شد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی