۲۶ شهریور ماه روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی

آیین تجلیل و قدردانی از رانندگان آمبولانس مرکز طبی کودکان

دکتر هادی مخترع مدیر مرکز طبی کودکان، به مناسبت روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی با اهدای لوح از رانندگان آمبولانس مرکز قدردانی کرد.

آیین تجلیل و قدردانی از رانندگان آمبولانس مرکز طبی کودکان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، دوشنبه 27 شهریور 1402 به مناسبت روز اورژانس و فوریت‌های پزشکی آیین تجلیل و قدردانی از رانندگان آمبولانس مرکز با حضور دکتر هادی مخترع مدیر، حسن واحدپور مسئول امور عمومی و فریبا شیراوند مسئول فرهنگی بیمارستان انجام شد.

مدیر بیمارستان با بیان اینکه نگهداری و مراقبت کامل از آمبولانس‌های مرکز در روند امدادرسانی به بیماران و مصدومین اهمیت ویژه‌ای دارد افزود: نظارت جامع بر نحوه وکیفیت اجرای برنامه های تعمیر و نگهداری و بازدیدهای دورهای و مراقبت‌های فیزیکی از این دستگاهها و تجهیزات پزشکی و امدادی موجود در انها، ازاهم وظائف همه همکاران پرتلاش در واحد نقلیه است.

دکتر مخترع ضمن آرزوی سلامتی با اهدای لوح از تلاش رانندگان آمبولانس مرکز قدردانی کرد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا

تصاویر

آیین تجلیل و قدردانی از رانندگان آمبولانس مرکز طبی کودکان آیین تجلیل و قدردانی از رانندگان آمبولانس مرکز طبی کودکان