در راستای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا، میز سلامتی در مدرسه صفویه شهر چهاردانگه مستقر شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در راستای اجرای پویش که بهصورت ملی در سراسر کشور از ۲۰ آبان تا 15 دی ۱۴۰۲ در حال اجراست، میز سلامتی سه شنبه  14 آذر ۱۴۰۲  در مدرسه صفویه شهر چهاردانگه مستقر و غربالگری دیابت و فشارخون بالای کارکنان و مراجعین انجام شد.
در راستای اهداف این پویش  افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشارخون بالا شناسایی و به مراکز خدمات جامع سلامت ارجاع شدند.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده

تصاویر

استقرار میز سلامت در راستای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در مدرسه صفویه شهر چهاردانگه استقرار میز سلامت در راستای پویش ملی غربالگری دیابت و فشارخون بالا در مدرسه صفویه شهر چهاردانگه