اهدای جوایز برندگان مسابقه عکس استوری غدیر در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت فرهنگی و اجتماعی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزیدگان مسابقه عکس استوری عید سعید غدیر تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مسابقه عکس استوری غدیر به مناسبت عید سعید غدیر در ایام مبارک دهه امامت و ولایت در تیرماه 1402 با شرایطی چون گذشت حدود ۲۰ ساعت از زمان استوری و با موضوعات خانواده و غدیر، اطعام غدیر، هدایای غدیر و موضوع آزاد (آنچه در عید غدیر به نظرتان زیبا آمد) برگزار شد.
از برگزیدگان این رقابت سه شنبه 21 شهریورماه 1402 دفتر مدیریت فرهنگی و اجتماعی با حضور دکتر محمود مطهری نیا تقدیر و قدردانی شد.
توضیح اینکه دانشجویان برگزیده این مسابقه که برای اهدای هدایا حضور نداشتند، می توانند به مدیریت فرهنگی و اجتماعی به آدرس خیابان انقلاب، خیابان قدس، نبش کوچه باستانی پالیزی، طبقه دوم مراجعه و هدیه خود را دریافت کنند.
علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی