اولین نشست دورهمی با متخصصین فارغ‌التحصیل موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران

کانون دانشجویی قرآنی طبیب دوار دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدام به برگزاری اولین نشست دورهمی با متخصصین فارغ‌التحصیل موفق دانشگاه ویژه دانشجویان دختر کرده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، کانون دانشجوی طبیب دوار یکی از کانون های با سابقه و دارای مجوز از معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه است که با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری این دورهمی را پنج شنبه 18 آبان ماه 1402 از ساعت 10:15 تا 11:45 در سالن آمفی تاتر خانه فرهنگی کوی علوم پزشکی تهران ویژه دانشجویان دختر دانشگاه برگزار می کند.
دانشجویان در این دورهمی دخترانه می توانند سوالاتی از قبیل: اگه در مورد آینده ات سؤال داری؟ یا، نمی دونی کجای زندگیت وایسادی؟، اگه میخوای بدونی چیکار کنی بهتره؟ یا برای تخصص چه رشته ای انتخاب کنی؟ هر سوالی در مورد رشته تحصیلی و ... بپرسند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی