اولین کارگاه روانشناختی با موضوع «آشنایی با مهارت های پیش از ازدواج» ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد

کمیته فرهنگی جوانی جمعیت معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین کارگاه روانشناختی با موضوع «آشنایی با مهارت های پیش از ازدواج» را همراه با امتیاز ضمن خدمت ویژه کارکنان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه باهدف پیشگیری و کاهش آسیب های روانی و بهبود سطح روابط بین فردی و در راستای انتخاب عاقلانه و بالغانه، توسط دکتر بی تا عظیمی روانشناس و مشاور 20 شهریور 1402 از ساعت 9 تا 12 به صورت حضوری در سالن شورای معاونت برگزار شد.
در این کارگاه مباحثی نظیر دلایل درست و نادرست ازدواج، نشانه های هشدار دهنده در مورد انتخاب فرد مناسب، ملاک ها و معیارهای ازدواج موفق، مثلث عشق و عوامل موثر بر روابط عاطفی مطرح و در انتها به سوالات حاضران پاسخ داده شد.
توضیح اینکه، کارگاه بعدی در روز 5 مهرماه با موضوع 8 درس شاد زیستن از ساعت 9 تا 12 در سالن شورای معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار خواهد شد.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی