بازدید از معاونت اجتماعی شهرداری تهران
بازدید استادان دانشکده بهداشت به همراه کارشناسان موسسه ملی تحقیقات سلامت و معاونت بهداشت از معاونت اجتماعی شهرداری تهران
استادان دانشکده بهداشت به همراه کارشناسان موسسه ملی تحقیقات سلامت و معاونت بهداشت از معاونت اجتماعی شهرداری تهران بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، دوشنبه 10 مرداد 1401 در راستای رسالت دانشکده بهداشت جمعی از استادان دانشکده بهداشت به همراه کارشناسان موسسه ملی تحقیقات سلامت و معاونت بهداشت از معاونت اجتماعی شهرداری تهران و چند زیر مجموعه مرتبط بازدید کردند.
معاونت امور اجتماعی و فرهنگی یکی از 9 معاونت تخصصی شهرداری تهران است که وظایف و مأموریتهای کلان آن شامل توسعه مدیریت یکپارچه اجتماعی و فرهنگی، تولید اندیشه و دانش شهری، تقویت هویت اسلامی، انقلابی و ایرانی شهر تهران، ارتقاء فرهنگ عمومی و باورهای دینی شهروندان، توسعه مشارکتهای شهروندی، تحکیم بنیان خانواده، بهبود سبک زندگی شهروندان، توسعه فرهنگ شهروندی، توسعه گروههای اجتماعی و توانمندسازی اقشار آسیب پذیر، ترویج سلامت جامعه محور، توسعه آموزش شهروندی، توسعه ورزش همگانی، توسعه و تقویت اقتصاد فرهنگی شهر و توسعه فضاهای اجتماعی و فرهنگی است.
در این بازدید حمید صاحب مدیرکل سلامت شهرداری تهران حضور داشت و در هربخش از بازدید به همراه کارشناسان مجموعه ها اطلاعات مناسبی را در اختیار بازدید کنندگان می گذاشت.
در ابتدا بازدیدکنندگان از مرکز فراموز منطقه 6 تهران بازدید کردند. در این مرکز نحوه فعالیت ها و اهداف، برنامه ریزی ها و چالش ها مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت. اداره کل سلامت شهرداری تهران به عنوان متولی اصلی حوزه سلامت اجتماعی به منظور ارتقای سلامت و آموزش غیرمستقیم مهارتهای رفتاری به گروه سنی کودک و نوجوان (۶ تا ۱۲ سال) با ایجاد مراکز فرآموز در این راستا قدم برداشته است.
همچنین با حضور در دفتر مرکزی جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات ایران و ملاقات با دکتر محمدرضا مسجدی دبیرکل این جمعیت و سایر اعضا با نحوه فعالیت و خدمات این مرکز نیز آشنا شدند.
در ادامه بازدیدکنندگان به یکی از سرای محله های شهر تهران، سرای محله ساعی رفته و از نزدیک در جریان خدماتی که این نوع مراکز با مشارکت های مردمی برای جامعه دارند آشنا شدند.
سرای محلات مکانی است برای افزایش مشارکت مردمی در ادارۀ شهر از طریق بهکارگیری توانمندی و ظرفیت مادی و معنوی آنان و استفادۀ مثبت از امکانات محله، ایجاد رکن اجرایی در سطح محله متناسب با رکن مشورتی و نظارتی انجمن شورایاری، افزایش اعتماد و ارتباط متقابل بین شهرداری و ساکنان محله، تطابق هرچه بیشتر تصمیمات، برنامهها و فعالیتهای شهرداری با خواست و مطالبۀ واقعی مردم، تلاش در جهت احیا و برجستهکردن هویت و جایگاه محله و افزایش همکاری میان شهروندان و شهرداری برای انجام فعالیتهای مختلف فرهنگی، اجتماعی و رفاهی است.
در این بازدید مدیرکل سلامت شهرداری تهران گفت: برای افزایش کارایی ارائه خدمات سلامت از طریق شهرداری به جامعه خواستار مشارکت بخش دانشگاهی و علمی هستیم و از حضور و پیشنهادات استادان حوزه بهداشت در این راستا استقبال خواهیم کرد.
همچنین دکتر عباس استاد تقی زاده مدیر گروه سلامت در حوادث و بلایا و معاون اداری و مالی دانشکده بهداشت به خدمات قابل ارائه به شهروندان و جامعه از طریق تعامل مناسب دانشکده و دانشگاه و ایجاد بسترهای لازم و کارا اشاره و اظهار امیدواری کرد که این تعاملات بیشتر منجر به افزایش سلامت و دانش سلامت در شهر و شهروندان شود.
توضیح اینکه: در این بازدید تعدادی از اساتید پیشنهادات و نظرات خود را در راستای بهبود خدمات ارائه شده مطرح کردند.
نظر دهید