• تاریخ انتشار : 1401/07/30 - 10:10
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع و هیات همراه از پروژه های عمرانی دانشگاه

دکتر رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه به همراه مدیران این معاونت از آخرین وضعیت پیشرفت پروژه های عمرانی دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، این بازدیدها در هفته آخر مهر ۱۴۰۱ با حضور دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، مهندس زهرا سرپرست، سرپرست مدیریت فنی و نظارت بر طرحهای عمرانی، مهناز طاهری پور مدیر امور مالی، دکتر مسعود رفعتی مدیر نظارت و توسعه امور عمومی و مهندس بهزاد مکری مشاور اجرایی معاونت توسعه با هدف بررسی آخرین وضعیت پیشرفت پروژه ها و پیگیری های لازم به منظور تسریع در روند تکمیل پروژه های عمرانی انجام شد.
توضیح اینکه در این بازدید پروژه های عمرانی زیر مورد بازدید قرار گرفتند:

1. پروژه مرکز بین المللی علوم اعصاب ایرانیان (بیمارستان پرفسور سمیعی)
  2. پروژه مجتمع خوابگاهی بلوار فردوس
  3. پروژه بیمارستان 540 تختخوابی کانسر
  4. پروژه آشپزخانه مرکزی مجتمع بیمارستانی امام خمینی
  5. پروژه مرکز آکادمیک و طرح توسعه بیمارستان فارابی
  6. پروژه خوابگاه بوستان 4 و 3 مجتمع کوی دانشگاه

در حاشیه جلساتی که در پی این بازدیدها با حضور مسئولان مراکز و پروژه ها تشکیل شد؛ دکتر رحیم نیا ضمن اظهار تشکر و خداقوت به همه عوامل درگیر پروژه ها، راه های تامین منابع مالی جهت تکمیل و راه اندازی پروژه ها و لزوم تسریع در تکمیل هر یک از آنها را مدنظر قرار داد.

• گروه خبری : معاونت توسعه مديريت و برنامه ريزي منابع
  • کد خبر : 219362