برگزاری اولین دوره طرح پایش پوسچرال دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲

مدیریت تربیت بدنی در نظر دارد، اولین دوره طرح سنجش پوسچرال ویژه نو دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی در خصوص اجرای این طرح گفت: این طرح به صورت گسترده و فراگیر در سطح تمام دانشگاه های علوم پزشکی کشور به منظور پایش وضعیت ساختار اسکلتی عضلانی دانشجویان و شناسایی دانشجویانی که دچار ناهنجاری های پوسچرال هستند برگزار خواهد شد، تا با تجویز تمرینات اصلاحی توسط کارشناسان تربیت بدنی در واحد درسی تربیت بدنی ۱ و یا ارجاع به مراکز صلاحیت دار به رفع نقایص آنان کمک کنند.
حضور همه دانشجویان ورودی مهر ۱۴۰۲ در طرح مذکور الزامی است و این طرح در مجموعه ورزشی شهید فتحی واقع در سرای کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران از 1 تا 7 آذرماه 1402 از ساعت 8:00 تا 16:00 برگزار خواهد شد.
برای دریافت برنامه زمانبندی طرح پایش پوسچرال، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی