برگزاری جلسه آموزشی با عنوان اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده در دانش آموزان شهرستان اسلامشهر

واحد تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، جلسه آموزشی با عنوان اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده در دانش آموزان را برای تعدادی از دانش آموزان مقطع ابتدایی مدرسه ضحا برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در این جلسه آموزشی که یکشنبه 3 دی 1402 در مدرسه ابتدایی دخترانه ضحا شهرک گلشهر با موضوع اهمیت مصرف صبحانه و میان وعده در دانش آموزان برگزار شد، شهرزاد پیرشاه کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت گلشهر، در ارتباط با اهمیت مصرف صبحانه در دانش آموزان گفت:

نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی بر یادگیری دانش آموزان داشته باشد. در شرایط ناشتایی کوتاه مدت معمولا سطح گلوکز خون به نحوی تنظیم می شود که به عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود و اگر مدت زمان ناشتایی طولانی تر باشد به دلیل افت قند خون، مغز قادر به فعالیت طبیعی خود نیست و در نتیجه یادگیری و تمرکز حواس مختل می شود.دانش آموزانی که صبحانه نمی خورند بیشتر در معرض اضافه وزن و چاقی قرار دارند.

وی در ادامه افزود:میان وعده، وعده غذای مختصری است که بین دو وعده اصلی مصرف می شود. میان وعده باید به گونه ای باشد که بخشی از نیاز های شما به مواد مغذی را تامین کند اما نباید آنقدر زیاد و حجیم باشد که اشتهای شما را برای وعده اصلی از بین ببرد یا موجب چاقی شما شود.استفاده از شیرپاستوریزه، نان و پنیر و خرما، میوه ، خشکبار و انواع مغزها می تواند به عنوان میان وعده در برنامه غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

محسن عصمتی

محسن عصمتی