برگزاری جلسه آموزشی تغذیه سالم در کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان اسلامشهر

واحد بهبود تغذیه شبکه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان جلسه آموزشی تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی سه شنبه 7شهریور 1402 در کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان برای نوعروسان تحت پوشش این کمیته  با حضور فاطمه اصفهانی زاده ، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامعه سلامت قائمیه برگزار شد.

اصفهانی زاده به نکاتی در مورد هرم غذایی ، رهنمود های غذایی ایران در خصوص داشتن وزنی مناسب و  بدن سالم با منع از زیاده روی در خوردن غذاهای چرب و شیرین و استفاده از سایر روش های پخت و پز مانند بخارپز و کبابی به جای سرخ کردن های روزانه و کاهش مصرف روغن خانواده و مصرف سبزی های خام و پخته در میان وعده ها و وعده های اصلی اشاره داشت.

کبرا قلی زاده

کبرا قلی زاده