برگزاری جلسه هم‌اندیشی در راستای هفته جهانی سالمند در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر

واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با توجه به در پیش رو داشتن هفته جهانی سالمند جلسه کمیته درون بخشی واحدهای فنی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، در ابتدای این جلسه هم‌اندیشی که دوشنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۲ برگزار شد دکتر بهناز قره خانی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده در خصوص اهمیت هفته سالمند (۸- 14 مهر ۱۴۰۲) و تکریم سالمندان در سطح شهرستان با اولویت‌بندی بر اساس شناسایی مشکلات این گروه هدف و محورهای اجرایی موردنظر مطالبی بیان کرد.
در ادامه با توجه به اهمیت مشارکت و همکاری سایر واحدهای فنی در این برنامه به‌صورت پایدار و هدفمند نقطه نظراتی مطرح شد.
فاطمه قلی نژاد، کارشناس برنامه سالمندان شبکه بابیان فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته در سال جاری و نکات کلیدی موردنظر وزارت بهداشت و درمان در اجرای برنامه‌های این هفته در سطح شهرستان توضیحاتی داد و در ادامه سایر اعضای کمیته بابیان پیشنهادات و راهکارهایی در رفع مشکلات سالمندان شهرستان  و اجرای برنامه‌ها اعلام همکاری کردند.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی