برگزاری مراسم و کلاس آموزشی به مناسبت هفته کودک در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزار مراسم و کلاس آموزشی به مناسبت هفته کودک خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، نسرین عسکری کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: به مناسبت هفته ملی کودک کلاس آموزشی و مسابقه نقاشی در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش این مرکز برگزار شد.
وی در ادامه افزود: به همین مناسبت مراقبان سلامت پایگاه شماره 2 جوادیه، شماره 1 شجاع فرد و شماره 3 ابوذر در سرای محله جوادیه، آذری و مهدکودک گلچین مراسم جشنی برگزار شد و در این مراسم کودکان روز بانشاطی را در کنار هم سپری کردند و در پایان مسابقه نقاشی برگزار شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی