برگزاری مسابقه ورزشی ویژه کارکنان خانم بیمارستان رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت

به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت، مسابقه داژبال ویژه کارکنان خانم بیمارستان رازی دانشگاه علوم پزشکی تهران در بوستان ولایت برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، به همت مدیریت تربیت بدنی و مدیریت بیمارستان رازی، مسابقه داژبال ویژه کارکنان خانم بیمارستان رازی چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 در بوستان ولایت به مناسبت گرامیداشت هفته سلامت و با هدف ارتقا سلامت و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان برگزار شد.
توضیح اینکه، این برنامه با مشارکت 35 نفر از کارکنان در هوای دلپذیر بهاری با صرف نهار و میان وعده ادامه داشت و تعدادی از حاضرین پس از تشویق شرکت کنندگان مسابقه، در مسیر سرسبز بوستان پیاده روی کردند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی