برگزاری نشست رابطان ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیر تربیت بدنی

جلسه هم اندیشی اعضای رابطان ورزشی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مدیریت تربیت بدنی به مناسبت فرا رسیدن سال تحصیلی جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست هم اندیشی به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید دوشنبه 10 مهرماه 1402 از ساعت 16 تا 18 با حضور 37 دانشجوی دختر و پسر دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای آشنایی با مدیریت تربیت بدنی و ارائه گزارش فعالیت های اجرا شده در سالن شورای ساختمان شفا برگزار شد.
امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی ضمن خیرمقدم به دانشجویان و رابطان و تشکر از تلاش های مستمر در 6 ماه اول سال 1402، خواستار تداوم جلسات در هرماه با رابطین ورزشی دانشجویان در راستای بهبود ورزش دانشگاه و تلاش برای رسیدن تیم های المپیاد ورزشی دانشگاه به درجات بالا شد.
در پایان حاضران در این نشست با قدردانی از حمایت های مدیریت تربیت بدنی از رابطان ورزشی، تشکیل این جلسات را گامی مهم در راستای وحدت و همدلی فعالان حوزه ورزش و کمک به توسعه و ارتقای جایگاه ورزش در میان دانشجویان دانشگاه دانستند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی