برگزاری کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی (Pubmed) از سری کارگاه های روش تحقیق و پژوهش

انجمن های علمی فناوری اطلاعات سلامت و علوم آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه آشنایی با پایگاه اطلاعاتی Pubmed را در مرکز رشد استعداد‌‌های درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران (مراد) برگزار کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این کارگاه در روز چهارشنبه ۳۰ فروردین ماه 1402 از ساعت ۱۵ تا ۱۷ با تدریس محمد احمدیان، پژوهشگر برتر و داور مجلات علمی ملی و بین المللی، با حضور ۱۵ نفر از دانشجویان و اعضای انجمن دو رشته علوم آزمایشگاهی و فناوری اطلاعات سلامت برگزار شد.
دانشجویان علاقه مند برای عضویت در این انجمن ها یا کسب اطلاعات بیشتر می توانند، به شناسه تلگرامی TUMS_HITA@ و MLS_TUMS@ مراجعه کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان