برگزاری کارگاه ارتقای توانمندی اعضای هئیت علمی در زمینه آموزش اخلاق بالینی به فراگیران در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

به همت دفتر توسعه آموزش معاونت امور دانشگاهی مجتمع، این کارگاه با هدف آموزش راهکارهای عملی مدیریت برخی از مهمترین و شایعترین چالش های اخلاقی در محیط های بالینی و به منظور ارتقاء توانمندی اعضای هیات علمی در آموزش فراگیران طراحی و اجرا شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، کارگاه روش‌های عملی آموزش اخلاق بالینی به فراگیران پزشکی، سه‌شنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۲ با حضور دکتر مامک طهماسبی و دکتر بهار اله‌وردی مدرسین این کارگاه، دکتر محمدرضا کرامتی دبیر علمی، دکتر نرگس فرهادی دبیر اجرایی، جمعی از اعضای هیئت علمی و معصومه صادقپور کارشناس دفتر توسعه در سالن شورای معاونت امور دانشگاهی این مرکز برگزار شد.
در ابتدای جلسه اهمیت آموزش راهکارهای مدیریت برخی از مهمترین و شایعترین چالش های اخلاقی در محیط‌های بالینی تبیین شد. همچنین راهکارهای مواجهه با چالش‌هایی مانند تعارض منافع، قبول هدیه از سوی بیمار و گزارش رفتار غیرحرفه ای توسط همکاران مرور گشت.
از دیگر موضوعات مطرح در این کارگاه می‌توان به آموزش مواجهه با درمان بدون‌فایده مبتنی بر شواهد علمی، قطع درمان نگهدارنده حیات و تصمیم‌گیری بالینی توسط همراهان بیمار اشاره کرد که مدیریت این دسته چالش های روزانه توسط پزشکان از اهمیت زیادی برخوردار است.
در ادامه روش‌های متنوع آموزش نحوه مدیریت چالش های اخلاقی از جمله رویکرد کلاس وارونه، ارائه سخنرانی، بحث در گروه‌های کوچک و ارائه موضوع توسط فراگیران، ارائه شد.

محمد مرزبان

محمد مرزبان