برگزاری کارگاه باز آموزی برنامه کاهش آسیب اعتیاد در مراکز گذری تحت پوشش معاونت بهداشت

کارگاه بازآموزی برنامه کاهش آسیب اعتیاد در مراکز گذری برای کارشناسان کاهش آسیب و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، شهرستان‌های ری و اسلامشهر، مسئولان فنی و روان شناسان مراکز گذری برای کاهش آسیب تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، کارگاه باز آموزی برنامه کاهش آسیب اعتیاد در مراکز گذری یکشنبه 5 آذر 1402 برای کاهش آسیب و پیشگیری از اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران، شهرستان‌های ری و اسلامشهر، مسئولین فنی و روان شناسان مراکز گذری کاهش آسیب تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
در ابتدا دکتر عباس مزینانی، سرپرست گروه سلامت روانی اجتماعی و پیشگیری و کاهش آسیب اعتیاد ضمن خیر مقدم به مدعوین جلسه در خصوص ضرورت اهمیت خدمات مراکز گذری مطالبی را بیان و مقرر کرد که مراکز گذری نیز در پویش ملی سلامت فشار خون و دیابت که از 20 آبان‌ آغاز شده و تا 15 دی 1402 ادامه دارد مشارکت کنند.
در ادامه نازیلا محمدی، کارشناس پیشگیری و کاهش آسیب  اعتیاد ضمن تقدیر از خدمات ارزنده روان شناسان مراکز گذری کاهش آسیب، به نحوه ارائه خدمات در مراکز گذری کاهش آسیب، استانداردهای زیرساخت‌های ارائه خدمات در مراکز گذری دارای واحد درمان نگهدارنده با شبه مخدرها، رویکرد نوین آموزش اچ آی وی ،توزیع سرنگ وسوزن به مراجعین تزریقی، وسایل پیشگیری از انتقال بیماری‌های مقاربتی، غربالگری سل و بیماری‌های مقاربتی و نحوه ارائه خدمات درمان نگهدارنده به گروه هدف بیان کرد.
در ادامه وی شاخص‌های برنامه کاهش آسیب و راهکارهای ارتقاء شاخص‌های مربوطه و همچنین شیوه ثبت گزارش ها را گفت.
در بخش پایانی جلسه، چالش‌ها، فرصت‌ها و نقاط قوت و ضعف اجرای برنامه گفته شد.

اسماعیل  استاجی

اسماعیل استاجی