برگزاری کارگاه مهارتی احیای پایه و پیشرفته در بیمارستان بهارلو

کارگاه آموزشی CPRپایه با هدف ارتقای سطح آگاهی علمی و مهارتی پرسنل درمانی بیمارستان بهارلو برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان بهارلو روز سه شنبه 16 آبان 1402 کارگاه مهارتی و آموزشی CPRپایه با هدف ارتقای سطح آگاهی علمی و مهارتی کارکنان درمانی و آشنایی با آخرین دستورالعمل های برای کادر حرفه ای پرستاری در مرکز مهارت های بالینی بیمارستان بهارلو تشکیل شد. مدرسان در این دوره بصورت تئوری و عملی مطالبی در خصوص علایم ایست قلبی تنفسی و روش های احیای بیمار و اداره راه هوایی و عملیات احیای قلبی پیشرفته وآخرین  الگوریتم های احیاء ارائه کردند.

همچنین شرکت کنندگان در این کارگاه نحوه ی ماساژ قلبی و  باز کردن راه هوایی، تنفس مصنوعی دفیبریلاسیون و کاردیوورژن را  را به صورت عملی تمرین کردند.

این کارگاه مهارتی سالانه برای تمام همکاران پرستار، اتاق عمل و بی هوشی و ماما با مجوز 10ساعت آموزش ضمن خدمت برگزار می شود.