تامز Q&A: چگونه با کمک نشانگر چراغ راهنما در محصولات غذایی، گزینه‌های تغذیه‌ای سالم‌تر را شناسایی کنیم؟

مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماری‌ها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بسته‌بندی مواد غذایی، می‌توان به انتخاب محصولات سالم‌تر کمک کرد. در این سیستم، اولویت خرید با محصولاتی است که نشانگر رنگ سبز دارند، زیرا این محصولات از نظر شاخص‌های سلامتی، مطلوب‌تر هستند.

 

 

کلیدواژه ها
زهرا  حری
تهیه کننده:

زهرا حری