تامزلایف 21: معرفی امکانات مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران واحد رامسر

در 5 کیلومتری شهر رامسر مرکز آموزش ضمن خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران قرار دارد. 10 سوئیت و 9 واحد آپارتمانی در این مرکز خدمات اقامتی را ارائه می دهند. در تامز لایف 21 ( سبک زندگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران) امکانات این مجموعه را به نمایش درآوردیم.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

فیلم بردار

مریم نخستین
02/05/29 - 11:33

آقای گلپایگانی ممنون بابت این کلیپ. بسیار عالی.

پاسخ

عصمت السادات حسینی

02/05/29 - 17:06

با عرض سلام من در طول خدمتم یکبار توانستم از این اقامتگاه استفاده کنم بسیار لذت بخش بود و کارکنان بسیار کوشا و صمیمی داشت چنانچه تعداد سه شب را افزایش دهند بسیار عالی می شود و ضمنا مسئولین دانشگاه تعداد این اقامتگاه ها را افزایش دهند تا کارکنان علوم پزشکی تهران با فاصله کوتاه تر و دفعات بیشتر نوبتشان شود در کل ممنون و سپاس بابت زحمتی که مدیران و کارکنان این مجموعه تفریحی متقبل می شوند.

پاسخ