تسلیت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت اربعین حسینی(ع)

دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) را به عاشقان و عزاداران تسلیت گفت.

اربعین حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، متن پیام به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
اربعین حسینی(ع) خون تازه‌ای برای مبارزه با مستکبران عالم و دست‌نشانده‌های آن‌ها در رگ‌های پیکره اسلام وارد می‌کند. اعتقاد ما این است که سیل خروشان اربعین حسینی بنیان‌های ظلم و جور را از بین می برد.
اربعین، روز زنده نگه داشتن یاد و نهضت شهیدان کربلاست. این روز رمز ماندگاری نهضت پربار حسینی (ع) و اعلام پای بندی به مکتب سرخ عاشوراست. روزی که پرچم سرخ پیام شهادت کربلا به دست قافله سالار کربلا حضرت زینب کبری (س) برافراشته شد تا نهضت حسینی جاودانه بماند.
فرارسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای ایشان را به رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی)، عموم ملت ایران و همه آزادگان و شیفتگان حق و فضیلت و عدالت در سرتاسر جهان و همچنین دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت می گویم و ان شاءالله عزاداری در این ایام مورد قبول درگاه باریتعالی قرار گیرد.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه