حضور کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در برنامه تلویزیونی سیمای خانوده

کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ودرمان اسلامشهر در برنامه تلویزیونی " سیمای خانواده " از شبکه یک به عنوان کارشناس تغذیه برنامه حضور یافت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، سارا فهیمی کارشناس تغذیه شبکه بهداشت سه شنبه 26 دی 1402 در برنامه تلویزیونی " سیمای  خانواده " از شبکه یک صدا و سیما حضور یافت.فهیمی در این برنامه مطالبی در خصوص نقش چربی و روغن ها در بدن، مضرات اسیدهای چرب ترانس و نقش آن در ایجاد بیماری های قلبی عروقی ارائه کرد.

وی در ادامه این برنامه افزود: چربی ها و روغن های خوراکی نقش مهمی در تغذیه انسان دارند، بدیهی است مقدار کافی چربی در رژیم غذایی برای حفظ سلامت افراد ضروری است، از سوی دیگر مصرف زیاد چربی در برنامه غذایی روزانه علاوه بر بروز چاقی، بیماری دیابت نوع 2، سبب بروز بیماری های قلبی عروقی نیز می شود .

محسن عصمتی

محسن عصمتی