دعوت معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاهیان برای شرکت در راه پیمایی عظیم مردمی 22 بهمن

دکتر مهدی ابراهیمی در پیامی سالروز حماسه پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را به دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران و عموم ملت شریف ایران تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این پیام آمده است:

دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه علوم پزشکی تهران

با سلام و احترام،
همزمان با ایام ماه رجب و آغاز ماه شعبان و اعیاد شعبانیه و در آستانه جشن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، این روز بزرگ بر ملت شریف ایران و دانشگاهیان فرهیخته مبارک باد.
بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) این شجره طیبه را برای ما به یادگار گذاشت و مقام معظم رهبری حضرت آیت الله خامنه ای (مدظله العالی) با رهبری­ خردمندانه و رهنمودهایشان پرچم انقلاب را با همراهی مردم شریف ایران و همه ملت آزاده جهان ان شاءالله به دست حضرت صاحب الامر مهدی (عج) می رسانند.
اینجانب از همه دانشگاهیان به خصوص دانشجویان و جوانان دعوت می کنم با حضور در راه پیمایی پرشکوه 22 بهمن، بار دیگر شعار آزادیخواهی و استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی سر دهیم و به حق خون پاک شهیدان، بر سر پیمان مان تا آخر نفس بایستیم تا ایرانی آباد، آزاد و توسعه یافته داشته باشیم.

دکتر مهدی ابراهیمی
معاون فرهنگی و دانشجویی