دیدار دکتر رامین رحیم نیا با معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه شهید صدوقی یزد

معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای «تعاملات دوطرفه» دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه، دکتر حسین ابوالحسنی معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با دکتر رامین رحیم نیا معاون توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران، به دیدار و گفتگو پرداختند.
دکتر رحیم نیا در این جلسه به ارائه گزارش اجمالی از برنامه‌های معاونت توسعه مدیریت و برنامه‌ریزی منابع دانشگاه علوم پزشکی تهران پرداخت.
توضیح اینکه تبادل نظر درباره مسائل مختلف توسعه‌ای از جمله مطالب مطرح شده در این نشست بود.
الهام علی

الهام علی