شورای مدیران ستادی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران

در جلسه شورای مدیران ستادی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران معاون تامین و تدارکات مجموعه و تعدادی از مدیران ستادی گزارش عملکرد ارئه کردند.

شورای مدیران ستادی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجموعه داروخانه های دانشگاه، جلسه شورای مدیران ستادی مجموعه داروخانه های دانشگاه علوم پزشکی تهران 21 شهریور 1402 در سالن همایش ساختمان دکتر فرسام با حضور دکتر محمود بیگلر سرپرست مجموعه و مدیران ستادی برگزار شد.

در ابتدا دکتر بیگلر ضمن تشکر از تلاش های دکترعفت داوودی در طول دوران تصدی مدیریت کلینیک های فارماکوتراپی مجموعه داروخانه های شهری به معرفی دکتر حنانه برادران به عنوان سرپرست مدیریت جدید کلینیک پرداخت.

دکتر طیبه خان محمدی معاون تامین و تدارکات گزارشی در مورد  تامین کالاهای پرمصرف در قالب تفاهم نامه ارائه کرد.

همچنین تعدادی از مدیران بازخورد و گزارش عملکرد خدمات جدید مجموعه را به اطلاع سرپرست مجموعه رساندند.

آیدا کیائی

آیدا کیائی