• تاریخ انتشار : 1403/06/25 - 19:34
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انتصاب دکتر سید ابراهیم اسکندری به عنوان رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دکتر محمدرضا ظفرقندی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر سید ابراهیم اسکندری را به عنوان رئیس مرکز حراست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر سیدابراهیم اسکندری
عضو محترم هیئت علمی دانشگاه
باسلام؛
خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت رئیس مرکز حراست منصوب می شوید تا نسبت به انجام اموری که به شما محول می گردد با رعایت ضوابط قانونی و جهات شرعی اقدام نمائید.
انتظار دارد با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رئیس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست-های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت کلیه ذینفعان داخل و خارج وزارت اهتمام لازم را در اجرای وظایف محوله بعمل آورید.
امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.
دکتر محمدرضا ظفرقندی

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

افشاری

03/06/27 - 10:02

انتخاب شایسته ای کردید دکتر ظفرقندی ...تبریک میگم .

پاسخ