برگزاری یازده کارگروه تخصصی شورای عالی پزشکی و کمیسیون پزشکی معاونت درمان

یازده کارگروه شورای عالی پزشکی و کمیسیون پزشکی دانشگاه در معاونت درمان با حضور متخصصان مختلف در دوره جدید برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، یازده کارگروه تخصصی جلسه شورای عالی پزشکی دانشگاه با 29 پرونده در رشته‌های مختلف بیماری‌های داخلی، غدد، گوارش، قلب و عروق، جراحی مغز و اعصاب، داخلی مغز و اعصاب، جراحی، زنان و زایمان، ارتوپدی، روان‌پزشکی و گوش و حلق و بینی با حضور پنج عضو ثابت شورای عالی پزشکی و دو متخصص در هر رشته تخصصی در هر کارگروه با حضور مسئولان کمسیون پزشکی وزارت بهداشت چهارشنبه 8 اردیبهشت 1400 برگزار شد.

در هر جلسه کارگروه خلاصه پرونده بیماران و نکات مهم بیان‌شده، متخصصان نظرات خود را بیان کرده و تصمیم‌گیری صورت گرفت.

اعضای ثابت شورای عالی پزشکی شامل متخصصان طب کار، پزشکی قانونی، جراحی و داخلی بودند.

همچنین در این جلسه 220 پرونده استعلاجی، ازکارافتادگی، بیماران صعب‌العلاج و کاهش ساعت کار بانوان مطرح و بررسی شد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس