برگزاری جلسه هماهنگی شورای عالی پزشکی و کمیسیون پزشکی در دوره جدید

در جلسه هماهنگی شورای عالی پزشکی و کمیسیون پزشکی بر وحدت رویه و استاندارد سازی ارزیابی پرونده بیماران تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی  دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه هماهنگی شورای عالی پزشکی و کمیسیون پزشکی در دوره جدید با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر سید فرزاد غفوریان دبیر کمیسیون پزشکی، کارشناسان کمیسیون پزشکی معاونت درمان و سایر اعضا و پزشکان این کمیسیون چهارشنبه اول اردیبهشت ۱۴۰۰ در سالن حکیم برگزار شد.

 در این جلسه دکتر گنجعلی خان به توضیح فرآیند کمیسیون پزشکی و تغییرات ایجادشده پرداخت و گفت: پرونده بیماران قبل از برگزاری جلسه شورای پزشکی برحسب موضوع بیماری به متخصصان مربوطه برای بررسی و اظهارنظر ارسال می‌شود؛ درصورتی‌که پزشکان تشخیص دهند به بررسی سایر متخصصان و یا حضور بیماران و موارد دیگر وجود دارد، پیشنهاد‌ها خود را به معاونت درمان اعلام کنند و درنهایت این پرونده‌ها در جلسه شورای کمیسیون موردبررسی و رأی‌گیری اعضا قرار می‌گیرد.

وی افزود: به جزئیات پرونده‌ها حتماً دقت شود، تصمیم‌گیری در زمینه پرونده‌ها گاهی مسیر زندگی بیماران را تغییر می‌دهد و نباید حقوق بیماران پایمال شود. جلسات به‌صورت ماهیانه برگزار خواهد شد، اما گاهی موارد اضطراری وجود دارد که جلسات موردنیاز برای این موارد خواهیم داشت.

دکتر صابری با تأکید بر وحدت رویه گفت: هر چه وحدت رویه داشته باشیم اعتماد بیمار به کمیسیون بیشتر می‌شود. باید به تعیین شدت بیماری بپردازیم که مسئله مهمی است و لازم است با ابزارها و استانداردهایی که وجود دارد به اظهارنظر در خصوص پرونده بیماران پرداخت تا اگر این پرونده‌ها توسط چندین متخصص موردبررسی قرار می‌گیرد به یک نتیجه یکسان برسیم و وابستگی به نظر شخص کمتر شود. بهتراست این استاندارها در کمیته فنی موردبررسی قرار گیرد. می‌توان در کارگروه‌های تخصصی موارد ارجاع شایع به کمیسیون را دسته‌بندی و یک چارچوب برای آن‌ها مشخص کرد.

دکتر علامه گفت: خدا را شکر اساتید پیشکسوت در کنار اساتید جوان هستند و این‌یکی از ویژگی‌های خاص دانشگاه علوم پزشکی تهران است. در این دوره به دنبال آکادمیک تر شدن ارائه نظرات هستیم. تجربیات قبلی در این زمینه به ما کمک خواهد کرد. دکتر غفوریان و دکتر ایزدی در راستای کمی‌تر شدن این قضاوت‌ها و استاندارد کردن ابزار نظرخواهی کمک خواهند کرد. این جلسه برای همفکری و هماهنگی اولیه است تا سؤالات مطرح‌شده و پاسخ داده شوند و در ادامه مسیر با چالش‌های کمتری مواجه شویم.

دکتر غفوریان گفت: نیاز به همکاران متخصصان در خصوص ارائه نظر در موارد خاص داریم که باید با دقت این امر انجام شود و در ادامه مسیر همکاری ما بیشتر خواهد شد.

دکتر ایزدی گفت: در برخی از موارد همچون ناتوانی‌ها استیج بندی وجود دارد و این امر قابل‌طبقه‌بندی است پرونده‌های ارسالی به کمیسیون پزشکی قطور است و ما می‌خواهیم پرونده‌ها خلاصه شود و نکات خاص و موردنیاز به‌صورت خلاصه در جلسات برای اساتید نمایش داده شود.

در اختیار قرار گرفتن نکات از اعضای قبلی کمیسیون، افزودن متخصصان برحسب موارد خاص به اعضا و دسته‌بندی احکام گذشته برای اعضای جدید از دیگر مسائل مورد تائید این جلسه بود.

 

 

 

الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *