دکتر نیکبخت نصرآبادی:در دانشگاه علوم پزشکی تهران ایستایی معنا ندارد، با تلاش و کوشش می توان موانع را مرتفع ساخت
جلسه معارفه دانشجویان دکتری پرستاری و بهداشت باروری ورودی جدید دانشکده پرستاری و مامایی 18 آبان 1400 به صورت مجازی در بستر اسکای روم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پرستاری و مامایی، دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی رئیس دانشکده، ضمن خیر مقدم به دانشجویان نورود به مقطع دکتری پرستاری و بهداشت باروری دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: باید برای ورود به برترین دانشکده از بین ۲۰۶ دانشکدهٔ کشور خدا را شکرگزار باشید، به رشته خود افتخار کنید و برای حضور موثر و متعهد در جامعه از هیچ تلاشی دریغ نکنید.
رئیس دانشکده پرستاری و مامایی با اشاره به اینکه در حرفه پرستاری و بهداشت باروری رسیدن به اجتهاد حرفه ای کار آسانی نیست گفت: دوران دکتری دوران سخت اما شیرینی است که باید از لحظه به لحظه حضور ناب در دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره مند شوید.
وی افزود: در این دانشکده و دانشگاه ایستایی معنا ندارد و با تلاش و کوشش خود میتوان هر مانعی را مرتفع ساخت، سطح انتظار از دانشجویان مقطع دکتری برای رسیدن به شایستگیهای حرفهای و حضور فعال در جامعه زیاد است و دانشجویان دکتری باید نقشی الگو ساز برای سایر دانشجویان داشته باشند و اخلاق مدارترین و باسوادترین و خلاقترین در حرفه خود باشند.
دکتر علیرضا نیکبخت نصرآبادی با اشاره به اینکه دانشجویان دکتری باید حضور حرفهای و میدانی فعال داشته باشند تاکیدکرد: دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران باید چشم بیدار و تیزبین حرفه خود باشند و نسبت به مسائل جامعه برخورد انفعالی نداشته باشند.
وی تاکید کرد باید از ابتدا به سوی پژوهشهای مسئله محور حرکت کنید و با تحقیق و پژوهش در بهبود مسائل جامعه قدم موثری بردارید.
رئیس دانشکده در پایان از پروانه عسگری دانشجوی دکترای پرستاری برای دریافت جایزه بنیاد فرهنگی البرز با تقدیم لوح تقدیر قدردانی کرد.
حجت الاسلام و المسلمین شیرعلی پور رابط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه در دانشکده نیز ضمن تبریک به دانشجویان نو ورود به دانشکده پرستاری و مامایی، بر اهمیت زکات علم تاکید کرد و به حدیثی از امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: انّ لکلّ شی ءٍ زکاهً، و زکاه العلم ان یعلّمه اهله؛ هر چیزی زکاتی دارد، و زکات دانش آن است که عالم، آن را به اهلش تعلیم دهد و به کسی که استحقاق آن را داشته باشد آموزش دهد.
وی به وظیفه استاد بودن طبق معارف دینی اشاره کرد و گفت اساتید علاوه بر تدریس وظیفه خطیر مربیگری و تربیت دانشجو را برعهده دارند و فردی در این مسیر موفق خواهد بود که خود نیز در آن حوزه تربیت شده باشد تا بتواند تربیت موثری نیز داشته باشد.
وی ادامه داد دانشجویان دکتری قرار است در جایگاه استادی قرار بگیرند و باید علمی را به دانشگاه ارائه دهند که همراه با نور باشد نه اینکه صرفاً آموزشی باشد و اگر علمی را آموزش میدهیم باید در عمل صحیح به آن کوشش کنیم.
دکتر سریه پورتقی سرپرست امور آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشکده موفقیت دانشجویان در ورود به دانشکده پرستاری و مامایی را تبریک گفت و در ادامه به معرفی دانشکده، گروههای آموزشی و ساختار اصلی واحدهای مختلف معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی پرداخت و با اشتراک گذاری صفحه وب سایت دانشکده درباره سامانه نوید، میزخدمت، دستوالعملهای تحصیلات تکمیلی مشخصات وسرفصل دروس، دفتر منتوربنگ و دفتر توسعه آموزش و دفتر مشاوره تحصیلی و دفتر توسعه آموزش توضیحاتی را ارائه داد.
باید الگویی رفتاری و مهارتی برای دیگران باشید
دکتر هومن شهسواری معاون آموزشی دانشکده گفت: خوشحالیم که با تلاش و کوشش توانستید به بزرگترین و برترین دانشگاه علوم پزشکی کشور وارد شوید، وی خطاب به دانشجویان گفت: شما نخبگان کشور هستید و بالاترین تراز علمی رشته خود را کسب کردید و انتظار میرود که صاحب نظر در رشته خود باشید و بتوانید تواناییهای خود را نشان داده و باعث ارتقاء حرفه ای خود شوید و رشته خود را به جامعه معرفی کنید.
وی افزود: مسئولیت شما سنگینتر و جدیتر از سابق است و نقش الگوی رفتاری، دانش و مهارتی را برای دیگران دارید و باید تمام تلاش خود را داشته باشید تا نقش الگو بودن خود را به خوبی ایفا کنید.
وی تاکید کرد دانشکده تلاش میکند که از میان دانشجویانی که پتانسیل هیئت علمی شدن در دانشگاه علوم پزشکی تهران را دارند با پایش عملکرد آنان در طول دوران تحصیل دانشجو تا زمان دانش آموختگی برای جذب آنان اقدام نماید.
دکتر شهسواری تصریح کرد: دوران دکتری دوره رشد و تعالی دانشجویان است، ما تلاش میکنیم بستری را فراهم سازیم تا دانشجویان نیز با خلاقیت و نوآوری و یادگیری، در مسیر رشد و تعالی خود قدم بردارند.
دکتر خاطره سیلانی معاون بین الملل دانشکده، ضمن تبریک ویژه به دانشجویان برای ورود به دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: این موفقیت قابلیت و توانمندی شما دانشجویان را ثابت میکند، انتظار داریم که با مشارکت فعال خود، همچنان در این دوران نیز متمایز از دانشگاه های دیگر باشید و آن را حفظ کنید.
وی تاکید کرد: دانشجویان از ترم یک در کنار فعالیتهای آموزشی و پژوهشی خود زبان انگلیسی را جدی بگیرند، از کلاسهای زبان انگلیسی کالج بین الملل دانشگاه استفاده کنند.
دکتر سیلانی با اشاره به اینکه دانشکده در فعالیتهای بین المللی پیشرو بوده است و تلاش میکند تا این رتبه خود را نیز حفظ کند گفت: یکی از عرصههاییکه دانشجویان میتوانند این برتری را حفظ کنند مشارکت در فعالیتهای بین المللی و اساتید بنام و مطرح تراز اول در رشته پرستاری و بهداشت باروری است که می تواند تحقیق و پایان نامه شما را متفاوت کند.
وی تاکید کرد از زمانی که به موضوع رساله دکتری فکر می کنید و در انتخاب استاد راهنما و مشاور هستید درباره مشاور خارجی مرتبط با موضوع رساله خود نیز تحقیق داشته باشید، اگر استاد راهنمای دوم و یا استاد مشاور دانشجویان از کشور دیگری باشد و در حوزه خود صاحب نظر باشد برای دانشجو و تیم تحقیق مزایای بسیار زیادی به همراه دارد.
دکتر حسن برکتی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، موفقیت دانشجویان نورود را در راهیابی به بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت و تصریح کرد: معاونت دانشجویی و فرهنگی شرایط رفاهی، فرهنگی و بستر سازی برای امور آموزشی دانشجویان را فراهم میکند و در ادامه درباره پرداخت وام و اسکان دانشجویان در خوابگاه توضیحاتی را ارائه داد.
دکتر مهرناز گرانمایه معاون پژوهشی دانشکده، ضمن تبریک به دانشجویان نوورود به دوره دکتری، بیان کرد: دانشکده در زمینه پژوهش فعال است، دانشجویان میتوانند طرح تحقیقاتی جدا از پایان نامه به صورت مجری مستقل طرح و یا با حمایت یکی از اساتید دانشکده داشته باشند.
معاون پژوهشی دانشکده از ثبت نام و عضویت در کتابخانه به صورت حضوری و مجازی خبر داد و گفت میتوان از کتابهای الکترونیک و فایل تمام متن کتب و پایان نامه ها به صورت الکترونیک نیز استفاده کرد.
وی افزود: از طریق مرکز رشد فناوری سلامت شعبه دانشکده که سه شرکت دانش بنیان در این مجموعه فعالیت دارند می توانید خلاقیتها و نوآوریهای خود را به منصه ظهور بگذارید.
معاون پژوهشی گفت: مرکز پژوهشهای دانشجویی از سال ۹۹ دیپلم پژوهشی را راه اندازی کرده است که دانشجو با گذراندن این دوره ۲ ساله موفق به اخذ دیپلم پژوهشی میشود که دانشجویان دکترا نیز میتوانند در این دوره شرکت کنند و بر اساس توانمندیهایشانبه عنوان مدرس یا منتور فعالیت داشته باشند.
در ادامه جلسه معارفه هر یک از مدیران گروههای آموزشی پرستاری و مامایی به معرفی گروه خود پرداختند و در پایان دانشجویان ضمن معرفی خود درباره سوابق علمی و کاری خود توضیحاتی کردند.
نظر دهید