لیست اخبار صفحه :404
برگزاری کارگاه باز آموزی احیای پایه کودکان و شیر خواران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه باز آموزی احیای پایه کودکان و شیر خواران با هدف باز‌آموزی و ارتقاء مهارت و افزایش کیفیت عملیات احیای پایه کودکان و شیرخواران در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران است.

تجلیل از دو دانشمند دانشگاه علوم پزشکی تهران در آیین تقدیر از سرآمدان علمی سال ۱۴۰۲ کشور
افتخاری دیگر برای دانشگاه علوم پزشکی تهران

در آیین تقدیر از سرآمدان علمی سال ۱۴۰۲ کشور از دکتر حسین قناعتی، استاد رادیولوژی و دکتر نیما رضائی استاد ایمنی شناسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دو دانشمند از ۱۱۰ سرآمد علمی امسال ایران در حوزه علوم پزشکی تجلیل شد.

پیام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته بهداشت روان: سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست
سلامت روان مسئولیت فردی و اجتماعی همه ماست

دکتر اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی به مناسبت هفته بهداشت روان نوشت: انسان از دو بعد جسم و روح تشکیل شده که باید از هر دو بعد محافظت نماید و نیازهای هر دو را برآورده سازد. انسان مضطرب افسرده و بحران زده قرن حاضر بیش از هر زمان به سلامت روان نیازمند است.

تامز اج 4: تأثیر شبکه‌سازی بین‌المللی و نقش آن در ارتقا رتبه فردی و دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران

این برنامه از تامز اج (TUMS EDGE) به گفت وگوی دکتر محمدحسین نکوفر مدیر روابط بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران با دکتر مریم محمدزاده، عضو هیئت‌علمی گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکار پروژه‌های مشترک بین‌المللی با سه دانشگاه بزرگ جهان، اختصاص دارد. در این برنامه بر شبکه‌سازی بین‌المللی و نقش آن در ارتقای رتبه فردی و دانشگاهی تأکید شده و دکتر مریم محمدزاده تجربیات خود را در همکاری‌های بین‌المللی بیان و دکتر نکوفر نیز نقش این همکاری‌ها را در ارتقا رتبه دانشگاه تشریح می‌کند. همکاری‌های بین‌المللی اساتید موجب بازخورد مثبت جهانی نسبت به دانشگاه علوم پزشکی تهران شده و این امر در ارتقا رتبه‌بندی دانشگاه تأثیرگذار است.

تامز بست 12: برگزاری دوره «آموزش مهارت‌های اجتماعی به بیماران طیف اوتیسم» برای اولین بار در بیمارستان روزبه

اوتیسم اختلالی است که غالبا از دوران کودکی تشخیص داده می‌شود و بیمار در بزرگسالی نیز با اختلال در عملکرد روزمره، تحصیلی و شغلی مواجه است. بیمارستان روزبه برای اولین بار در کشور دست به برگزاری دوره مهارت آموزی "با شما" برای بیماران اوتیسم زده است. در این دوره بیمار به توانایی برقراری ارتباط با دیگران، ارتباط اجتماعی و مهارت‌های ارتباطی دیگر دست پیدا می‌کند. دکتر جواد علاقبندراد فوق تخصص روانپزشکی کودک و نوجوان و دکتر مهتاب معتمد عضو هیئت علمی بیمارستان روزبه در خصوص این دوره توضیح می‌دهند: این دوره برگرفته از مدل دانشگاه UCLA آمریکاست که به مدت ۳ سال روان‌شناس‌ها و روان‌پزشک‌های همکار برای بروز رسانی و بومی‌سازی آن تلاش کردند و برای اولین بار در بیمارستان روزبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو گروه دختر و پسر بزرگسال در ۱۵ جلسه آموزشی ۳ ساعته برگزار شد. در آینده نزدیک گروه نوجوان نیز مستقلا برگزار خواهد شد. امید است این دوره‌ها را بتوان به عنوان خدمات درازمدت در بیمارستان اجرا کرد.