نشست شورای اداری دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

جلسه شورای اداری دانشکده توانبخشی با حضور معاون مالی اداری و سایر اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، این جلسه روز دوشنبه 2 آبان 1401 در سالن شورا برگزار شد.
در ابتدای نشست هر یک از اعضای شورای اداری، مشکلات و مسائل واحد خود را بیان کردند.

تهویه مناسب، محدودیت فضاهای آموزشی، فرایند ثبت درخواست در سامانه نجات، فضای فیزیکی کلینیک های درمانی، وبسایت دانشکده، ارتقا سیستم های کلاس رایانه، فعالیت های فرهنگی و ورزشی کارکنان، زمانبندی استفاده از باشگاه ورزشی، مشکلات سلف سرویس دانشکده، دفتر توسعه آموزش و ... از موارد مطرح شده در جلسه بود.
سپس دکتر سید محسن میر معاون اداری و مالی دانشکده گفت: خدا را شاکریم که ما را در مسیر نعمت و ثروت هدایت می کند.

وی در ادامه برای حل مشکلات واحدها راهکارهایی را ارائه کرد و در خصوص موارد مطرح شده به ارائه پاره ای از توضیحات پرداخت.

در انتهای نشست دکتر میر از اعضای شورا خواست برای نشست آینده شورای اداری در خصوص حفظ پویایی سازمان و افزایش چابکی آن و همچنین گردشی شدن کارکنان خدمات نظرات و راهکارهای خود را ارائه دهند.

سید امیر  میری

سید امیر میری