پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت روز پزشک

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت اول شهریور، روز پزشک در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
همکاران ارجمند و پزشکان فرهیخته
پزشکی دست و اراده خداست که به یک انسان تفویض شده است؛ بنابراین مقامی بسیار عالی، متعالی و معنوی است و ارزش‌های آن خیلی نادر ممکن است در شغل‌های دیگر پیش آید.
امروزه با پیشرفت علم و فناوری، مسئولیت ما پزشکان نیز دوچندان شده است. ما باید همواره خود را به‌روز نگه داریم و از دانش و فناوری‌های نوین برای ارائه خدمات بهتر به بیماران استفاده کنیم.
در این مسیر پر فراز و نشیب، همواره به یاد داشته باشیم که بیماران به ما اعتماد دارند و ما باید با تمام وجود به آن‌ها خدمت کنیم.
اول شهریور، روز بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا، فرصتی مغتنم است تا به همه شما که شبانه‌روز برای سلامت و تندرستی مردم تلاش می‌کنید، خسته نباشید بگویم. شما الگوهای ارزشمندی هستید که با دانش، مهارت و اخلاق حرفه‌ای خود، افتخار جامعه پزشکی ایران را دوچندان کرده‌اید.
در کتاب «روایت پیشرفت سه ساله»، تلاش کرده‌ایم تا بخشی از دستاوردهای بزرگ دانشگاه و شما در سال‌های اخیر را به تصویر بکشیم. این دستاوردها، نتیجه تلاش‌های جمعی و همدلی شماست که نشان می‌دهد با وجود همه چالش‌ها، ما همچنان در مسیر پیشرفت و تعالی گام برمی‌داریم.
در این روز عزیز، از همه پزشکان، اساتید، دانشجویان و کارکنان حوزه سلامت تشکر و قدردانی می‌کنم.
امیدوارم با همدلی و تلاش بیشتر، بتوانیم نظام سلامت کشور را به جایگاه شایسته‌ای برسانیم.
با احترام
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران