• تاریخ انتشار : 1401/06/06 - 19:36
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1623
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و تهران برگزار شد

دکتر قناعتی: امیدوارم همکاری های مشترک دو دانشگاه، منجر به شکوفایی علم، اخلاق، انسانیت و شکوفایی جامعه اسلامی شود

در نشست مشترک هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و تهران، گزارش پیشرفت همکاری مشترک دو دانشگاه در حوزه های مختلف ارائه و برای امضای تفاهم نامه های جدید توافقاتی صورت گرفت.

نشست مشترک هیات رییسه دانشگاه علوم پزشکی تهران و تهران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این نشست که روز یکشنبه 6 شهریور 1401 در سالن دارالفنون برگزار شد، دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، با ارائه گزارشی ابراز امیدواری کرد،همکاری های دو دانشگاه، در راستای شکوفایی علم، اخلاق، انسانیت و شکوفایی جامعه اسلامی باشد.
وی با مروری از برنامه ها و فعالیت های دانشگاه در سال گذشته گفت: توصیه مقام معظم رهبری، همواره این است که ایران باید از نظر سطح سلامت یکی از 4 کشور برتر دنیا باشد. در این راستا تربیت نیروی انسانی مومن، دانشمند، توانمند، خلاق، مسوولیت پذیر و سلامت نگر از مهم ترین اهداف دانشگاه است.
دکتر قناعتی، سپس به پوشش صد درصدی واکسیناسیون و کسب رتبه اول واکسیناسیون اشاره کرد و گفت: در حوزه سلامت، چهار حیطه سلامت روانی، جسمی، اجتماعی و معنوی در دستور کار هستند که تا کنون در زمینه بهداشت جسمی بهتر از دیگر حیطه ها عمل کرده ایم و لازم است در ابعاد دیگر نیز برنامه ریزی کنیم.
وی ایجاد عدالت در توزیع امکانات سلامت را مهم ترین هدف خواند و افزود: مراکز سلامت ما بسیاری از مردم را که در کرونا آسیب دیده بودند تحت پوشش قرار دادند و تمام نهادهای اجتماعی محله را در کنار هم نشاندند و مشکلات محله را شناسایی و رصد کردند سپس با کمک خیرین اقلامی بهداشتی مورد نیاز آنها را تامین کردند. همچنین دانشگاه در قالب اردوهای جهادی خدمات دندانپزشکی و خود مراقبتی را به جمعیت تحت پوشش خود ارائه دادند.
رییس دانشگاه، سپس به H-index مقالات و رتبه نخست دانشگاه در این زمینه اشاره کرد و گفت: دانشگاه در بسیاری از رتبه بندی ها دارای جایگاه قابل قبولی است و برای ارتقای آن تلاش می کند. در زمینه تولیدات فناورانه نیز دانشگاه علوم پزشکی تهران با 180 محصول از تمامی دانشگاه های فناور کشور تولیدات بیشتری داشته است. در زمینه داروها نیز 97 درصد داروها در داخل کشور تولید می شود و دانشگاه در تولید داروهای با تکنولوژی بالا و گران نقش بسیار مهمی داشته که موجب صرفه جویی ارزی نیز شده است.
دکتر قناعتی، با معرفی دستگاه تشخیص سرطان و دستگاه رباتیک سینا از صدور این دستگاه به خارج از کشور خبر داد و آن را موجب فخر دانشگاه دانست.
وی سپس به همکاری های بین المللی با دانشگاه چریتی برلین و دانشگاه سبطین عراق اشاره کرد و گفت: دانشگاه سبطین با 300 دانشجو در نوامبر راه اندازی خواهد شد.
دکتر قناعتی، از توسعه تعاملات بین المللی و ایجاد شهر دانش شهید سلیمانی خبر داد و گفت: در زمینه بین الملل حرکت های خوبی در دانشگاه شکل گرفته و همچنین در زمینه آموزش نیز خط مشی های کلان و استراتژیک مشخص شده است. در زمینه سایر برنامه های راهبردی نیز هدف خود را تولید محصولات دانش بنیان بر مبنای علم و فناوری با ایجاد شهر دانش شهید سلیمانی بنا نهاده ایم.
رئیس دانشگاه سپس به معرفی پروژه های عمرانی دانشگاه پرداخت و گفت: با طراحی مدل برد برد می توانیم در همکاری با دانشگاه تهران شاهد موفقیت های بیشتری باشیم.

موفقیت دانشگاه علوم پزشکی تهران، موجب افتخار و غرور است
در ادامه دکتر سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، ضمن تبریک روز پزشک و ادای احترام به شهدای مدافع سلامت گفت: خوشحالم که در دوره جدید مدیریت، دومین نشست همفکری را برگزار می کنیم و امیدوارم که نتایج خوبی برای دو دانشگاه و کشور در پی داشته باشد.
وی گزارش دکتر قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران را موجب افتخار و غرور خواند و افزود: همیشه به دانشگاه علوم پزشکی تهران حس خوبی دارم و موفقیت های آن را موفقیت خود می دانیم. ما به عنوان دانشگاه تحت پوشش وزارت علوم، حس قرابت و نزدیکی به دانشگاه علوم پزشکی تهران داریم که قابل مقایسه با هیچ دانشگاه دیگری در کشور نیست و اصالت مشترک ما باعث شده که علی رغم اینکه ساختارهای رسمی به نوعی واگرایی را تحمیل کرده است اما دلایل زیادی نیز برای همگرایی میان دو دانشگاه، وجود دارد و شواهد نشان می دهد که بهترین دوره را میان دو دانشگاه شاهد خواهیم بود.
دکتر مقیمی، از علاقه مندی و پیگیری موضوعات مشترک در جلسات هیات رییسه خبر داد و گفت: بهم پیوستگی میان حوزه پزشکی و علوم اجتماعی ارتباط نزدیکی را ایجاد کرده است و در عمل نیز تاثیر آن قابل ملاحظه است. خوشبختانه ما در همه رشته های علمی به صورت مشترک می توانیم کارهای بزرگی را انجام دهیم لذا یک ماموریت ملی و فراملی داریم و باید برای آن برنامه ریزی بهینه کنیم چرا که فارغ از مرزبندی های سازمانی، هدف هر دو دانشگاه، توسعه کشور عزیز است.
رئیس دانشگاه تهران، در ادامه از معاونت ها خواست تا به صورت موردی چالش ها و مسائل مشترک را مطرح در خصوص آن نتیجه گیری کنند.
در ادامه این نشست، معاونان هر دو دانشگاه،  نقطه نظرات، درخواست ها و چالش های حوزه کاری خود را بیان کردند.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,جلسات و نشست ها
  • کد خبر : 217168
فیلم بردار
نسیم  قرائیان
تهیه کننده:

نسیم قرائیان

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *