• تاریخ انتشار : 1400/07/10 - 12:31
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 580
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

ارائه مبانی اولیه در مورد تفکر سیستمی در کارگاه بین المللی تفکر سیستمی

مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه کارگاه بین المللی تفکر سیستمی با همکاری دانشگاه بازل سوئیس و حمایت موسسه ملی نیماد را برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده بهداشت، مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه؛ کارگاه بین المللی تفکر سیستمی را با همکاری دانشگاه بازل سوئیس و حمایت موسسه ملی نیماد برگزار می کند.
مراسم افتتاحیه این کارگاه چهار روزه یکشنبه 25 مهرماه 1400 از ساعت 16 تا 17:30 برگزار خواهد شد. 
سخنرانان و مدعوین این مراسم دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر فرید نجفی، رئیس موسسه نیماد و معاون پژوهشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر علیرضا اولیایی منش، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تهران و رئیس مرکز، دکتر امیرحسین تکیان، معاون بین الملل دانشکده بهداشت و معاون پژوهشی مرکز، و دکتر دنیل کوبوس، استاد دانشگاه بازل سوئیس، و پرفسور دان دساوینی، استاد دانشگاه بازل سوئیس، هستند.
تفکر سیستمی در حال تبدیل شدن به استاندارد حل مسئله و برنامه ریزی در حوزه های متفاوت زندگی و کاری است. این مهارت حتی در حوزه هایی مانند سلامت نیز بسیار کاربردی است به نحوی که در تک تک مباحث سلامت از جمله مدیریت و کنترل بیماری های واگیر و غیرواگیر، تعیین و بهبود عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، دستیابی به اهداف توسعه پایدار و پوشش همگانی سلامت و … می تواند یاری رسان تصمیم سازان و متخصصان این حوزه باشد.
حضور در مراسم افتتاحیه از این جا
 
توضیح اینکه علاقمندان به ثبت نام در کارگاه تفکر سیستمی در نظام سلامت می توانند به این جا مراجعه کنند.
این کارگاه به منظور ارائه مبانی اولیه در مورد تفکر سیستمی و بیان اینکه تفکر سیستمی چیست و چرا برای طراحی و ارزیابی مداخلات و اصلاحات نظام سلامت اهمیت دارد، و اینکه این رویکرد چه کاربردی برای توسعه نظام سلامت ایران و کشور های دیگر دارد، برگزار خواهد شد. 
محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث‌ و تمرین و دریافت بازخورد از استاد و تسهیل‌گر کارگاه است. این کارگاه با حمایت موسسه نیماد در قالب گرنت Bridging و با همکاری دانشگاه بازل کشور سوییس برگزار و اجرا می شود.
 این کارگاه  در نظر دارد با استفاده از مثال های عملی از وضعیت فعلی نظام سلامت ایران، نشان دهد که چگونه تفکر سیستمی می تواند دلایل اصلی مشکلات و چالش های سیستم را روشن کند. همچنین نمونه های عملی از چگونگی استفاده از تفکر سیستمی در بخش بهداشت را برای حل مشکلات رایج پیش روی نظام های سلامت را نشان خواهد داد.

 

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت
  • کد خبر : 197550
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *