ارزیابی عملکرد گروه سلامت در بلایا و حوادث دانشکده بهداشت توسط بورد سلامت دربلایا حوادث وزارت بهداشت

اعضا بورد سلامت دربلایا و حوادث از این گروه در دانشکده بهداشت بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده بهداشت، یکشنبه 20 آبان 97، با حضور دکتر اکبری ساری رییس دانشکده،دکتر شکیبازاده معاون آموزشی دانشکده، دکتر اردلان دبیر بورد سلامت در بلایا و عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت، دکتر نکویی، دکتر حاجبی، دکتر جهانگیری اعضای هیئت بورد سلامت در بلایا ، دکتر عباس استاد تقی زاده سرپرست گروه سلامت در بلایا و حوادث دانشکده و اعضای هیئت علمی گروه آغاز شد.
در ابتدای این نشست دکتر اکبری ساری، گزارش مختصری در خصوص عملکرد و امکانات موجود و توانایی دانشکده در خصوص همکاری با گروه های آموزشی مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه دکتر عباس استاد تقی زاده، ضمن معرفی عملکرد گروه سلامت در بلایا دانشکده، اعضای هیئت علمی، دانش آموختگان، دانشجویان و فعالیت های رسانه ای و بین المللی گروه، پروژه های ارتباط با صنعت و برگزاری کارگاه های آموزشی و دوره های آموزش همگانی گزارش مختصری ارائه کرد. همچنین در ادامه جلسه مستندات مربوط به عملکرد گروه به هیئت بورد ارائه شد.
 اعضا بورد ضمن بررسی شرایط گروه سلامت در بلایا و حوادث دانشکده دیداری با دانشجویان داشته و نظرات آنها را در خصوص عملکرد گروه جویا شدند.

نسیبه  جلالوند - عکس

نسیبه جلالوند - عکس