اولین شورای فرهنگی در بیمارستان جامع بانوان آرش برگزار شد

شورای فرهنگی بیمارستان جامع بانوان آرش با هدف بهبود وضعیت فرهنگی هر دو ماه یکبار برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان جامع بانوان آرش، جلسه ی شورای فرهنگی در روز یکشنیه 4 مهر با حضور دکتر خوشیده، رییس شورای فرهنگی، دکتر نتاج رییس کمیته اخلاق، نظری، نماینده نهاد رهبری در امور فرهنگی دراین مرکز و سایر اعضای کمیته در سالن ریاست برگزار شد.
در این کمیته دکتر خوشیده عنوان داشت: هزينه كردن در كارهاي فرهنگي در حقيقت يك سرمايه‌گذاري است و نبايد به آن مانند ساير هزينه‌ ها نگاه كرد. در این زمینه انسجام و هماهنگی واحدهای روابط عمومی و بسیج و فرهنگی در اولویت است و باید از طریق ایجاد ساختاری نوين در راستاي تحقق اهداف فرهنگي و ديني در بیمارستان به این هدف جامه عمل پوشاند.
دکتر خوشیده در ادامه افزود: الزام رعایت اصول اخلاقی مالی در میان کارکنان امری ضروری است.
وی با اشاره به آيين‌نامه پوشش حرفه‌اي دانشجويان، پرستاران و کارکنان در بيمارستان گفت: همه بايد در اجرايي كردن اين آيين‌نامه همكاري كنند تا محيط سالم و اخلاقي داشته باشيم.