اولین نشست مدیران سلامت مناطق 22 گانه شهرداری تهران و مرکز قلب تهران

به منظور هم اندیشی، ارتقای سلامت وافزایش آگاهی شهروندان تهرانی برای سلامت قلب وعروق، این نشست برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، عصر روز دوشنبه 24مرداد ماه نشست هم اندیشی ارتقا سلامت شهروندان تهرانی با حضورمدیران اداره سلامت شهرداری مناطق 22 گانه تهران ومسئولین مرکز قلب تهران برگزار شد.
دکتر علی واشقانی فراهانی رئیس مرکز قلب تهران، دکترحمید صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران، دکترفرزاد مسعود کبیر رئیس پژوهشکده قلب وعروق، دکترمحمدرضا نادریان رئیس دپارتمان پیشگیری مرکز قلب و مدیران اداره سلامت مناطق شهرداری از حاضرین در این جلسه بودند.
در ابتدای جلسه دکتر فراهانی توسعه فرهنگ پیشگیری و ارتقاء سواد سلامت را برای بالا بردن امید به زندگی درایران مهم دانست و تمرکز بر بیماریهای قلبی و عوامل خطرساز آن در کشور، همچنین مداخلات با رویکرد پیشگیرانه، در حوزه قلب و عروق در شهر تهران را یک الزام دانست.
وی با تاکید بر نگاه مثبت دکتر زاکانی شهردار شهر تهران بر آگاهی و تشویق مردم تهران در ارتقای سلامت قلب و عروق، پروژه قلب سالم شهر تهران را، راهکار و رویکردی برای توانمندسازی آحاد جامعه و ارتقا و سواد سلامت با تکیه بر رهبری علمی مرکز قلب تهران دانست.
 این استاد قلب وعروق، بر اولویت بندی نیازهای دانشی و مهارتی مردم و ایجاد بسترهای لازم برای تامین این نیازها تاکید کرد.
در ادامه مراسم دکتر مسعود کبیر با شرح یافته های کوهورت شهر تهران به تبیین سلامت قلب و عروق مردم تهران پرداخت.
در ادامه دکتر صاحب مدیر کل سلامت شهرداری تهران، به آموزش مردم برای گسترش سواد سلات در اجتماع  اشاره کرد.
وی بر ایجاد فضا سازی اجتماعی و افزایش آگاهی عمومی برای یاد آوری خطر بیماری های قلبی عروقی تاکید کرد، ایشان توانمندسازی مردم با استراتژی های مشارکت مردمی و ارتباطات موثر و تقویت زیرساخت ها از طریق حوزه های سلامت شهرداری شهر تهران را یاد آور شد.
دکتر صاحب گفت: شهرداری خانه اول متخصصین مرکز قلب تهران درحوزه پیشگیری است و تلاش تمام دست اندرکاران حوزه سلامت شهرداری همکاری با این مرکز بزرگ  قلب کشوراست، تا با ایجاد حال خوب، شاهد سلامت قلب مردم تهران باشیم.
در ادامه دکتر نادریان به معرفی دپارتمان پیشگیری مرکز قلب تهران پرداخت و گفت: دپارتمان پیشگیری دراین مرکز خدماتی شامل، مداخلات آموزشی مجازی وحضوری، و کلینیک های غربالگری و عوامل خطر بیماریهای قلبی و غیره با بهره گیری از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رشته های تخصصی قلب، غدد، تغذیه، پزشکی ورزشی، برنامه ریزی و آماده ارائه کرده است.
وی برای ارائه آموزش مجازی و حضوری با هدف ارتقاء سواد سلامت، پیشگیری از عوامل خطر قلبی و توانمندسازی کارکنان حوزه سلامت شهرداری، برای شروع و اجراء پروژه قلب سالم شهر تهران اعلام آمادگی کرد.
این برنامه با پخش کلیپ های معرفی مرکز قلب تهران، مداخله کوهورت شهر تهران، مداخله ارتقاء سلامت، دپارتمان پیشگیری، مرکز قلب تهران و معرفی نرم‌افزار دل شاد برای حاضرین همراه بود.

سید محسن  اسماعیلی

سید محسن اسماعیلی