بازدید مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر از مراکز فعال در اولین روز از سال جدید

دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر در اولین روز از سال جدید از مراکز خدمات جامع سلامت فعال در ایام تعطیل رسمی بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، دکتر عباسی اول فروردین 1402 با حضور درمراکز خدمات جانع سلامت موسی آباد، قائمیه و شبانه روزی چهاردانگه ضمن تبریک سال نو و تقارن سال جدید با ماه مبارک رمضان، از زحمات همکاران این مراکز قدردانی کرد.
وی برآموزش و توصیه دریافت کنندگان خدمات در این ایام به رعایت خودمراقبتی در سفربویژه رعایت قوانین راهنمائی و رانندگی برای پیشگیری از حوادث ترافیکی و رعایت بهداشت برای پیشگیری از بیماریهای منتقله از راه آب وغذا بسیار تاکید و ابراز امیدواری کرد که سال جدید سالی پر از سلامتی و خیر و برکت برای تمام هموطنان باشد.

زینب  ایمانی

زینب ایمانی