• تاریخ انتشار : 1403/07/30 - 14:22

هفته ملی سلامت بانوان ایران (سبا)

برنامه معاینات و غربالگری سلامت بانوان به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران در معاونت بهداشت

در راستای بزرگداشت هفته ملی سلامت بانوان ایران، برنامه معاینات و غربالگری سلامت بانوان در معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، در راستای بزرگداشت هفته ملی سلامت بانوان ایران، روز یکشنبه  29 مهر 1403 برنامه معاینات و غربالگری سلامت بانوان در معاونت بهداشت انجام شد.

به همین منظور نمونه گیری آزمایشگاهی برای بررسی قند و چربی خون و سایر آزمایشات مورد نیاز از تمام بانوان شاغل در معاونت بهداشت انجام و در ادامه به منظور غربالگری و بررسی میزان خطر سکته‌های قلبی و مغزی، قد، وزن، دور کمر و فشارخون همکاران اندازه گیری و توصیه‌های بهداشتی مورد نیاز داده شد. همچنین با هدف غربالگری و شناسایی زودرس سرطان روده بزرگ، تست فیت برای واجدین شرایط توزیع شد.

این برنامه با همت مدیریت جوانی جمعیت و سلامت خانواده و همکاری گروه‌های بهبود تغذیه جامعه، بیماری‌های غیر واگیر، اداری و امور آزمایشگاه‌های معاونت بهداشت برگزار شد.

• گروه خبری : معاونت بهداشت
اسماعیل  استاجی