برگزاری اولین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10

در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان، اولین همایش کوهپیمایی دانشجویان دختر دانشگاه‌ های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین کوهپیمایی مشترک دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10 وزار بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با مشارکت 200 دانشجوی دختر پنج شنبه 14 اردیبهشت 1402 در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان برگزار شد.
این اردو همراه با صرف صبحانه، میان وعده، ناهار و برگزاری مسابقات متنوع ورزشی و همچنین برگزاری نماز جماعت در محوطه اقامتگاه شهید سردار حاج قاسم سلیمانی اجرا شد.
توضیح اینکه، امین نصیری معاون مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این برنامه دانشجویان را همراهی کرد و دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران بیشترین مشارکت را نسبت به سایر دانشگاه داشتند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان