برگزاری اولین همایش مشترک کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه 10

اولین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه‌ های علوم پزشکی منطقه 10 وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اولین همایش کوهپیمایی دانشجویان پسر دانشگاه های علوم پزشکی منطقه ده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با شرکت بیش از 150 نفر از دانشجویان جمعه 15 اردیبهشت ماه 1402 در اردوگاه امام خمینی (ره) لواسان برگزار شد.
این برنامه با پذیرایی (صرف صبحانه، میان وعده و ناهار) و برگزاری مسابقات طناب کشی، فوتبال، والیبال، فریزبی و ... و اهدای جوایز به تیم ها و نفرات برتر همراه بود.
توضیح اینکه، دانشجویان پس از برگزاری نماز جماعت و دعای فرج با حضور بر سر مزار شهدای گمنام ادای احترام کردند و دکتر محمد کوشکی رئیس اداره ورزش های همگانی وزارت بهداشت در این برنامه دانشجویان را همراهی کرد.

کامران محمدیان

کامران محمدیان